Styling

Behöver du hjälp att styla ditt hem inför kommande försäljning eller känner du bara att du har kört fast hemma och vill ha rådgivning för ett personligt hem?

Vi erbjuder olika lösningar beroende på vilken situation du är. Kanske räcker det med en rådgivning där vi kommer ut till er och kommer med olika förslag på hur ni skulle kunna göra. Vad som kan vara lämpligt att plocka bort eller ändra om för att få ett fint helhetsintryck. Besöket tar ca 1 timme och ni väljer själva hur ni vill fortsätta efteråt.

Ska du sälja ditt hus och vill ha hjälp att göra det mer attraktivt inför försäljning? 

Piff upp styling 
Har du redan en bra grund i din bostad men vill ha hjälp att få till en fin balans? 
Vi kompletterar med mindre inredningsdetaljer, textilier och växter för få till  den röda tråden. Denna typ av styling görs inför fotografering och tas bort direkt efter. 

Halvstyling
Tillsammans går vi igenom bostaden och era befintliga möbler, om det är någon möbel som ska plockas bort innan det är dags för styling. Vi utgår från dina befintliga möbler och piffar upp med tyger/dekoration/levande växter. 
Behövs det möblerar vi om med de möbler ni redan har. Stylingen får ni ha kvar i 30dagar. När vi kommer ska huset vara städat och redo för styling. 

Helstyling
Är huset tomt så kommer vi med möbler och dekorerar för att göra ert hus mer attraktivt inför kommande försäljning. Vi utgår från bostaden när vi sätter inredningsstil för att få den rätt känsla. Styling får stå kvar i 30 dagar eller om vi kommer överens om annat. När vi kommer ska huset vara städat och redo för styling. 

Prislista

Helstyling 250kr/kvm

Halvstyling 100-200kr/kvm

Piff upp 
Upp till 60kvm-3000kr 
Upp till 80kvm-3500kr 
Upp till 110kvm-4000kr
Villa upp till 150kvm-5000kr 
Över 150kvm- offert 

Rådgivning 995kr

I alla priser ingår att vi kommer ut och stylar, efter 30dagar (ej piff upp) kommer vi och plockar ner all styling. Huset/lägenheten ska vara städad när vi kommer. Eventuella skador debiteras.