Bröllop

Ett bröllop ska vara personligt. Därför är det av vikt för oss att få en så bra bild som möjligt över hur just ni vill ha det. Vi börjar alltid med ett möte där ni berättar era önskemål och hur ert drömbröllop ska se ut. Vi berättar hur vi brukar jobba och vad vi har att erbjuda. 

Buketten

Brudbuketten är pricken över i:et, ofta hittar man en färg, form eller specifik blomma man tycker om. Visa oss gärna det, även om du inte har kommit fram till exaxt hur den ska se ut så hjälper vi gärna till att göra något unikt för just dig. Ibland vet man precis vad man vill ha och då jobbar vi efter det. Att komplettera brudbuketten med matchande corsage, tärnbuketter, hårblommor till resten av brudföljet är fint för att hålla en röd tråd.


Bröllopsdagen

På bröllopsdagen leverera vi blommor, dekorationer och övrigt som vi har kommit överens om. Vi levererar till kyrkan, festlokalen, bröllopsplatsen och ser till att allt är på plats inför er stora dag. Önskar ni hämta i butiken går det givetvis också bra. Möjlighet finns att hyra vaser, ljuslyktor och brudbåge, allt för att göra er stora dag perfekt.